Yogipaltunn

Yogi Pal Go - ett medvetnare sätt att genomföra önskade förändringar

Mer energi, bättre sömn, mjukare kropp eller ett lugnare, klarare sinne. Allt det kan man uppleva genom yoga. Men hur får vi in denna fantastiska tusenåriga tradition i vardagen? Det är här Yogi Pal Go kommer in i bilden. Det är ett verktyg som hjälper dig att skapa en förändring för mer närvaro i livet. Utifrån just dina behov och din livssituation. Från att tänka till att medvetet göra. Från att göra till att naturligt vara i din önskade förändring.

Yogi Pal Go är som stödhjulen till cykeln. De som sitter på tills du hittat balansen. Yogi Pal Go är med dig tills förändringen är integrerad i din vardag och du med lätthet cyklar av egen kraft på din livscykel. Stödhjulen i Yogi Pal Go är yogiska tekniker och ett yogiskt förhållningssätt.  

Ett förändrat beteende behöver tid och disciplin för att verkligen bli förankrat i kroppen och i sinnet. Inom yogan säger vi att det tar 40 dagar att förändra ett beteende, 90 dagar att förankra det och 120 dagar att integrera det. Efter 1000 dagar bemästrar man förändringen totalt. 

För mig tog det många år att få till en välfungerande hemmayoga. Trots att jag verkligen ville. Jag hade definitivt behövt Yogi Pal Go! Numera sätter yogan tonen för min dag. Bär mig när stressen trycker på och låter mig snabbt komma ner i varv för livsviktig återhämtning. Den ger mig utrymme till reflektion och en möjlighet att möta världen som den är. Och det handlar om så mycket mer än de fysiska rörelserna. 

Den  bakomliggande tekniken i verktyget har tagits fram av Stefan Thorslund och Babeldo. Tillsammans har vi kommit i kontakt med mängder av spännande metoder för att leva mer i balans. Utifrån vår längtan. Vi har också sett att genomförandet kan komma av sig när vardagens gamla rutiner tar över. Med stöd från modern teknik och en personlig kontakt (jag i det här fallet) önskar vi att kunna stödja den som vill skapa en varaktig önskad livsstilsförändring.

Vill du veta mer eller har du redan bestämt dig? Kontakta mig på info@yogipal.se

Så här enkelt går det till.

1.     Vi träffas och går igenom dina behov (fungerar även över Skype). Behöver din rygg stärkas, andning fördjupas, sömnen förbättras eller sinnet stillas? Utifrån dina behov sätter jag ihop ett personligt program. En dag kan till exempel innehålla morgonyoga, en andningsövning mitt på dagen och en kvällsmeditation. Eller bara ett långt djupt andetag ett par gånger om dagen där du stannar upp och hämtar energi.

2.     Du följer programmet och bockar enkelt av via mobil eller dator. Jag ser vad du gör när du bockar av och följer dig. Jag stödjer dig längs vägen genom att korrigera programmets längd och innehåll så att du hela tiden upplever att du lyckas. 

Paket och priser

Yogi Pal Go finns för 40, 90, 120 dagar. Samt en kickstart på 21 dagar. Min önskan är att du genom detta stöd ska komma in en varaktig positiv livsstilsförändring. I alla varianterna ingår Go-paketet:

  • Kontinuerligt och personligt stöd och uppföljning.
  • En Spotifylista med upplyftande och avkopplande yogamusik
  • En guidad meditation.
  • Veckans vegetariska recept.
  • Veckans inbjudan till självreflektion.

21 dagar
750 kr för uppstart (75 min) och utformning av personligt program, 200 kr för Go-paketet i 21 dagar.

40 dagar
750 kr för uppstart (75 min) och utformning av personligt program, 350 kr för Go-paketet i 40 dagar.

90 dagar
750 kr för uppstart (75 min) och utformning av personligt program, 700 kr för Go-paketet i 90 dagar.

120 dagar
750 kr för uppstart (75 min) och utformning av personligt program, 900 kr för Go-paketet i 120 dagar.

Addera

Inläst yogapass
Ditt yogapass inläst av mig som stöd när du yogar hemma, tillägg 200 kr. (Rekommenderas)

Direktsänd yoga
Tillgång till en direktsänd morgonyogaklass en vardag (30 min) i veckan, 3 gånger 150 kr, 5 gånger 230 kr.

Tillgång till en direktsänd yogaklass (60 min) i veckan, 3 gånger 210 kr, 5 gånger 300 kr.

Förnyat program
600 kr.

Yoga för hela familjen?
Lägg till Family Yoga i ditt Yogi Pal Go-paket. Där finns yoga för barn, föräldrar, gravida, nyförlösta. Jag och yogagrodan är med där! En månad med Family Yoga när du har Yogi Pal Go: 90 kr (annars 119 kr/mån).