Yogipaltunn

YOGARETREAT I PORTUGAL 
Destination Alentejo och Shuniya tillsammans med Ingrid Marie och Santoshi

Alentejo ligger i Portugal, Shuniya i ditt sinne. I Alentejo går tiden lite långsammare, värmen är mer omfamnande och natthimlen en uppenbarelse. Shuniya är en mental plats där allt är stilla, levande och möjligt. Under fem dagar kommer vi utforska vägar till Shuniya genom meditation samtidigt som vi gör kraftfulla yogapass, vandrar längs med eukalyptusträd, gör strandhugg vid havet, äter vegetariskt, dansar, slappnar av vid poolen och lever i stillsam gemenskap.

Det blir dagar när vi ger näring till vår intuitiva sida, den själfulla, den neutrala, accepterande och tillåtande. Vi bor tillsammans i den vackra villan på kullen, med alla bekvämligheter. 

Vi ser gärna att du har yogat och mediterat ett tag för att kunna ta till dig dagarna på bästa sätt. Det finns bara åtta platser då vi vill skapa en liten, innerlig grupp där alla kan slappna av och bli sedda. På väg hem vill vi att du känner lätthet, glädje och har en nöjd mage med många sinnesupplevelser i bagaget.

Santoshi Tatini Montgomerie och Ingrid Marie Thorslund som leder retreaten har en lång erfarenhet av retreater, yoga, meditation och grupper. Vi träffades för första gången för 14 år sedan och har sedan dess följts åt på en sökande, upptäckande, utvecklande resa.

Du kommer till Alentejo genom att flyga till Faro i Algarve eller till Lissabon. Sen tar du tåget eller hyr bil tillsammans med några andra deltagare. Till Shuniya kommer du med hjälp av meditativa tekniker. I retreaten ingår boende i enkelt dubbelrum, all god mat (utom på stranden), yoga, meditation, vandring, stranddag och allt annat upplyftande som står på programmet.

Santoshi Tatini Montgomerie har över 15 års erfarenhet av att arbeta med människor i grupp och individuellt. Santoshi är i grunden undersköterska, och har sen vidareutbildat sig inom kroppspsykoterapi, andningsterapi, reikihealing, samt ledande av grupprocesser. Hon är också certifierad förlossningsdoula och instruktör inom ”Föda utan rädsla”.

Ingrid Marie Thorslund är internationellt certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan och diplomerad barnyogalärare. Hon lever ett yogiskt liv och verkar i Stockholm som yogalärare, men leder också retreats tillsammans med sin man på Omberg och vid Bråviken. Läs mer på www.yogipal.se

Frågor? Funderingar? Vill du ta chansen och vara med? Kontakta oss på info@yogipal.se eller på santoshi@montgomerie.se .