Yogipaltunn
Yogastjärnor på slottet

Château Garreau blir vår hemvist under en vecka där vi alla är stjärnor och får stråla tillsammans på yogamattan, vid poolen eller runt matbordet mitt i ett böljande vinlandskap. Med Kundaliniyoga, Qigong och meditation omfamnar vi det inre lugnet. Med cykelturer, promenader och utflykter upptäcker vi vad världen har att erbjuda kring slottet. Följ med på en vecka fylld av allt som kropp, själ och sinne kan önska sig.

Med på resan är Mariel, Danser, Ingrid Marie och Johanna.

Mariel leder morgnarnas kundaliniyoga och meditationer, Danser bjuder på olika upplevelser under veckan så som intuitiv yoga, Qigong barfota i trädgården, heliga cirkeln, inspirationsövningar samt olika sorters meditationer, både tysta i stillhet och med musik i rörelse. Danser kommer även att sjunga och spela gitarr när tillfälle ges. Ingrid Marie, som pratar suverän franska, ansvarar för den vegetariska maten och Johanna ger intuitiv massage och aromaterapi med essentiella oljor från Indien.

Resan passar dig som är nybörjare och nyfiken eller har yogat en längre tid och vill vara i ett yogiskt sammanhang och fördjupa dig i yoga.

Château Garreau är en 170 år gammal vingård som ligger sydost om Bordeaux – mitt i ett böljande vinlandskap och lite avskilt – men med den mindre staden Cadillac inom cykelavstånd. Efter 40 år av törnrosasömn väcktes Château Garreau av Göran och Lena då de fann gården under en ridresa. Det som innan var nästintill en bortglömd ruin förvandlades med mycket kärlek, omtanke, slit och släp till en helt restaurerad och mycket smakfullt inredd gård på franskt vis med svensk touche.

En dag på Château Garreau:

7.00 Kundaliniyoga
9.00 frukost
egentid
12.00 Meditation
12.30 Lunch
14.00 Workshop/utflykt/yoga/Qi-Gong
18.00 Middag
19.30 Kvällsaktivitet, t.ex frigörande dans eller besök på närliggande vingård för vinprovning

Vi kommer också att under ca 1 timme per dag utföra karmayoga, osjälviskt handlande. Vilket kan innebära att man hjälper till i köket, dukar bordet och städar sitt eget rum.

Vid bokning:

Maila din anmälan till Mariel, mariel@marielsmassage.se där du lämnar namn, adress och mobilnummer. Du får då en faktura på anmälningsavgiften som är 3000:- och är bindande. När avgiften är betalad är din plats säkrad. Resterande belopp betalas senast den 31/3. Avbokning av resa och pengar tillbaka gäller endast vid läkarintyg eller om någon annan vill ta din plats.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!

070-456 75 46

Datum: 23/5-29/5 2016
Pris: 9500:-
I priset ingår:
Boende i dubbelrum
All mat som intas på Château Garreau
All yoga, meditation och Qigong
Utflykter
Massagebehandling
Transfer till och från Bordeaux

Det som inte ingår är:
Flygresan och reseförsäkring
Mat ingår ej de dagar vi gör utflykter

Antal platser är begränsat till 14.