Yogipaltunn

Yogahelg på Nilsmyren  i augusti 
Tema fokus


Det är lätt att distrahera sig. Den här helgen handlar om motsatsen. Att fokusera, att hålla ut, att göra klart. På yogaspråk kallas fokus Dharana och är en av grundpelarna.

Vi gör fysisk yoga, mediterar, går ut på fjället, vilar i tystnad, finner samhörighet i samtal, äter god mat, samlas kring lägerelden, tar massage och lyssnar på föredrag. När du åker hem har du med dig tekniker som kan hjälpa dig att bibehålla fokus i vardagen.

ed under helgen är Ia Bergsten som erbjuder ljuvlig massage och Cecilia Hedvall lagar härlig vegetarisk mat, båda har Åreanknytning.

Vi kommer vara en liten grupp på max åtta deltagare. Man bor i dubbelrum och delar badrum.

Datum: 24- 26 augusti, vi startar 9.00 fredagen och slutar runt 14.00 på söndagen. Det går bra att komma på torsdag eftermiddag/kväll, då tillkommer 200 kr.

Kostnad: 3 900 kr pp. Massagen tillkommer och betalas separat.

Plats: Hemma hos oss på Nilsmyren i Åre.

Förkunskap: Du ska helst ha yoga en termin för att få ut det mesta av helgen.

Kursledare: Ingrid Marie Thorslund har under många år lett retreater både i Sverige och utomlands. Hon har flera lärarutbildningar inom yoga: kundalini, restorative, medicinsk och yogaterapi. Ingrid Maries eget fokus handlar om att integrera närvaro i vardagen, oavsett yttre omständigheter. Och att möta livet precis som det är.

Anmäl till info@yogipal.se

Yogi Pal i Åre Sadeln

Hos Yogi Pal kan du göra kundaliniyoga, medicinsk yoga, restorative yoga och barn/familjeyoga. Jag tar också emot privatkunder och enskilda familjer. Perfekt för dagar när vädret passar bästa för inomhusaktivitet. 

Flera gånger om året erbjuds yogaretreater med olika teman. Ett perfekt sätt att komma ner i varv, i kontakt med sig själv och uppleva något nytt. 

Jag håller till i Åre Sadeln. 

Kontakt: info@yogipal.se

Välkommen! 
Ingrid Marie Thorslund