Yogipaltunn

Yogalinne

Det här med yogakläder har jag tagit upp förut. Vet inte riktigt hur stor vikt man ska lägga vid att det är just yogakläder, mer kanske sköna kläder att yoga i. Eftersom jag yogar lite olika tycker jag om att ha några att välja mellan. För kundaliniyogan har jag vitt, lite rymligt och täckande. För hatha blir det mer åtsittande. När jag mediterar vill jag hålla mig varm. Så en skön sjal att svepa runt sig är önskvärt. Men som sagt, det är inte kläderna det kommer an på. Det viktigaste är att yoga.

 

Nu ska jag testa ett linne. För just toppar tycker jag kan vara knepigt när man gör till exempel hunden, delfinen eller skulderstående. Vill ju inte att de ska åka ner...Har hittat märket "Drop of Mindfulness" och skickat efter linnet till vänster på bilden som du klickar fram nedan.

 

Yogalinne

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar