Yogipaltunn

Trädgårdsspecial - solenergi och rörelse

Nu är det underbart att börja yoga utomhus. Kan inte nog tala mig varm för det. Varje andetag fyller kroppen med ny livsenergi, prana. Energi från solen får också Solvind. Det är lampor från IKEA som får kraft från solen. Jag hittade dem förra året och är så förtjust. 

 

Se mer här om SOLVIND. 

 

I år har jag satsat på några av den större modellen också. Men de kommer upp när det är fest. De små bollarna är förtjusande att slingra runt ett träd. Ja, du hör. Jag går verkligen igång på de här miljövänliga ljuskällorna. Det allra bästa är att de faktiskt fungerar utmärkt. 

En annan framgångsfaktor för välbefinnande är enligt mig gungstolen. Att bara mjukt röra sig framåt och bakåt i nuet. Har hittat en utomhusvariant. Även den på IKEA. Värmdö heter den. 

Sista tipset i denna trädgårsspecial är en löpare. Letade efter något med färg. Och se det fann jag! Stig Lindbergs "Lustgården" med sprakande färger och underbara figurer. Något att titta på och hela tiden hitta något nytt i. Är så glad över den. Är bara lite ängslig för att jag kommer att vara för rädd om den...


Det är för övrigt något jag försöker tänka på i vardagen. Att sätta lite guldkant. Att faktiskt använda det jag gillar och inte ställa in i skåp bakom stängda dörrar för att användas vid senare tillfälle. Att låta allt få vara med. Här och nu.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar