Yogipaltunn

Om hur skolan kan förstöra kreativitet

Tänk om dans stod på schemat varje dag i skolan, vad skulle hända då? Om du har en dryga kvart över titta på Ken Robinsons intressanta föredrag om hur skolan kan bli så mycket bättre på att se och utveckla barns kreativitet. Föredraget har några år på nacken, men håller i allra högsta grad tycker jag. 

 

Om det är något jag brinner för så är det människors kreativitet. Att man får tid att hitta och utveckla det man brinner för. Det som får livet att kännas meningsfullt och stort. Det man drömmer om och känner glädje av i hela kroppen. 

 

Vad kan du göra för att stödja din eller någon annans kreativitet idag?


Av någon anledning kan jag inte lägga upp klippet direkt, så klicka på länken nedan så kommer du dit.


http://www.ted.com/talks/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar