Yogipaltunn

Mer Malta

Här kommer ett axplock av bilder från resan. Att resa ökar Vatan, det vill säga den lättrörliga energin. Jag är redan Vatadominant, så för mig innebär resande ibland en ganska stor påfrestning. Jag blir lättare orolig i kroppen och trött. Behöver tänka extra på att sova, äta ordentligt och inte stressa för mycket.

 

Men den här resan gick utmärkt. På en av bilderna kan man se den fantastiska truffelpizzan som vi alltid äter på Malta. Vi är där relativt ofta på grund av att min bror bor där. Och vi har utvecklat en varm känsla till ön. På några andra bilder syns födelsedagsuppvaktningen men tårta på morgonen. Sen blev det lunch på favoriten Da Pippo i Valletta. Helt underbart.

 

Bäst med att resa är ändå att man kommer närmare sin familj. Att man får gemensamma upplevelser. Det är värt vartenda öre. Eller snarare är det ovärderligt. 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-