Yogipaltunn

Back in town

Tillbaka i Sverige igen. Bilden ovanför är från platsen vi morgonbadar vid på Malta. Ska skriva ett inlägg senare idag om resande. Nu ska jag landa i tvätthögar och post. Men först ska jag faktiskt ut och paddla med en vän. Årets första paddeltur. Får se hur det går.

 

Balans är centralt. Både den inre och den yttre. Inte minst när man ska i och ur kajaken. Det blir ett bra lackmuspapper på var jag befinner mig. Det verkar som att jag ska gå in i en träningsfas. För jag passade på att fylla år på Malta och jag fick kläder att springa i, en anordning att dra med för styrketräning och en liten väska till moiblen att sätta på armen. Men jag återkommer även mer till detta senare idag. För jag tycker att det är viktigt att uppmärksamma födelsedagar. Att man faktiskt fötts till denna värld. Om man inte ska fira det, vad ska man då fira?

 

Ska ta några extra paddeltag nu för min fantastiska vän Leila som just operarats. Du kan följa henne HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-