Yogipaltunn

Lovely Little Yoginis

Det kom ett brev igår. Från Eliza Lynn Tobin som gör förtrollande yogakonst. Eller hur man nu ska etikettera det. Tre yoginis har i alla fall landat och väntar på inramning. 

 

Allt var omsorgsfullt och vackert inslaget. Eliza hittade jag på min favorit www.etsy.com. Där hittade jag även de malor som jag skrev om häromdagen.

 

Att kunna hitta likasinnade över nätet är verkligen fantastiskt. Många som jag har beställt saker av till studion och hemmet har jag fått personlig kontakt med. Och det känns som ett stort plus att kunna stödja andras kreativitet. Precis på samma sätt som Yogi Art Pal gör.

 

Har du missat Yogi Art Pal eller mitt förhållande till konst? Då här de här två länkarna för dig.

 

Yogi Art Pal

 

Jag och konst...

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar