Yogipaltunn

Yoga på nya platser - Elfviks gård i vår

I höstas yogade vi på Elfviks gård. I det gamla magasinet. Ordet magiskt kan kännas lite slitet, men så kändes det att få vara i den unika miljön och i ett tillstånd av närvaro och stillhet. När passet var slut öppnade stjärnhimlen upp sig, vilket blev en meditation i sig att bara gå till bilen eller bussen. 

 

Det här med att yoga på olika platser är utvecklande. Att möta ny ljud, dofter och temperaturer. Men att ändå behålla fokus inom sig själv. Jag brukar göra ett pass varje dag under längre tid. Och numera förknippar jag passen med de platser jag har gjort dem på. En kobbe, en bergstopp eller i en tågvagn på ett nattåg. 

 

Bäst tycker jag om att yoga under bar himmel. Att verkligen ta in all prana, livskraft, och känna vinden mot kinden.

 

Jag kommer att vara på Elfviks gård igen med start 28 maj. Fyra måndagar.

Kl 19.30-21.00. Ta chansen att uppleva yoga i en ny miljö. För mer information se under fliken kurser.

 

www.elfviksgard.nu

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar