Yogipaltunn

Vårschema

Yoga i vår

 

Snart, snart blommar det. Våren är ofta en tid då allt ska hända på en gång. Passa på att vila, sträck ut och stärk dig på yogamattan mellan varven. Ibland drar man igång med löpning och cykling lite för hårt när dagarna blir längre och kroppen hinner inte riktigt med. Hos Yogi Pal får du hämta hem dig själv igen. 

 

I höstas yogade vi på Elfviks gård. Vilket var en underbar upplevelse i det gamla Magasinet. Kan varmt rekommenderas när det nu blir en chans igen i slutet av maj och början av juni.

 

Missa inte heller den workshop om andning som kommer igen i april. Har fått många förfrågningar om den. Den ingår också som en del av en mini-retreat där du yogar fredag, lördag och söndag. Vi håller till hos Yogi Pal i Skärsätra på Pyrolavägen 3.

 

Vänligen observera att föranmälan sker till alla pass på info@yogipal.se.

 

Workshop om andning

Lördag den 21 april kl 08.30-13.00

Vårt första andetag och vårt sista andetag är stora ögonblick. Däremellan andas vi oupphörligen och många gånger helt omedvetet. Med hjälp av de andningstekniker som finns inom kundaliniyogan kan du få bättre kontakt med din andning. En medveten andning kan ge både lugn och energi. Under en förmiddag får du bekanta dig med olika tekniker och ta del av information om hur andningen fungerar. Du får göra ett helt yogapass och meditera. Vid lunch ska ta kunna ta med dig användbara tekniker hem som stödjer det du behöver i vardagen.

Pris 350 kr inkl thé och något gott till.

 

Mini-retreat 20-22 april

Det är inte lätt kunna komma iväg en helg. Här får du chansen att ändå start upp kropp och sinne inför våren. Vi yogar tre dagar i rad och på lördagen blir det en workshop om andning.

 

Fredag 20 april kl 17.30-18.30

Vi gör ett skönt, kort yogapass och mediterar för att förbereda oss för helgen.

 

Lördag 21 april kl 08.30-13.00

Workshop om andning

Se ovan.

 

Söndag 22 april kl 08.30-10.30

Vi gör ett längre yogapass och mediterar. Avslutar med att se hur du kan ta med yogaövningar att göra hemma i vardagen.

 

Pris för alla tre tillfällena är 500 kr. Vill/kan du bara gå vid ett tillfälle kontaktar du mig så ordnar vi det. En gång är bättre än ingen gång. Har du klippkort blir det 3 klipp.

 

Kurser


Kundaliniyoga i Skärsätra

Tisdagar kl 19.30-21.00 med start den 15 maj, 5 gånger

För alla som vill känna större närvaro i kropp och sinne. Vi gör ett skönt, stärkande yogapass, vilar djupt och mediterar. Pris 700 kr (140 kr per gång) eller 160 kr för drop in. Eller ett klipp på klippkort.

 

Kundaliniyoga på Elfviks gård

Måndagar kl 19.30-21.00 med start den 28 maj, 4 gånger OBS ! 11 juni kl 19.00-20.30

För alla som vill känna större närvaro i kropp och sinne. Vi gör ett skönt, stärkande yogapass, vilar djupt och mediterar. Pris 560 kr (140 kr per gång) eller 160 kr för drop in. Eller ett klipp på klippkort.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar