Yogipaltunn

Diplomutdelning

Barnyogautbildningen är nu över och diplomen utdelade. En fantastiskt fin utbildning. Generös, matnyttig och varm. Lina Nilsen och Mella Mata som höll i den på Stockholms kundaliniyogacenter på Reimersholme gjorde någonting nytt och stort när de för första gången höll denna utbildning.

 

De hade satt samman en manual med allt praktiskt och bra tips. De tre kurshelgerna erbjöd sedan en uppsjö av lekar, tekniker, pyssel, bus, allvar och glädje. Vi fick gästföreläsningar om barnpsykologi och lärararrollen utifrån ett närvaroperspektiv. När utbildningen nu är avslutad känns verktygslådan proppfull med inspiration och uppslag. 

 

Om du funderar på att vidareutbilda inom barnyoga dig kan jag varm rekommendera den här utbildning. Du hittar Lina och Mella via dessa länkar.

 

http://www.omegahalsan.se/

http://www.yogaky.se/

Sista dagen hade Lina och Mella gjort så fint. Vi fick också varsin present i en vacker ask.

I asken vilade en specialgjord lotusblomma till var och en. Min i mina favoritfärgen. TACK!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar