Yogipaltunn

Dagliga övningar

Det här med att vara sann mot sig själv och omgivningen, att känna medkänsla och hopp. Det är inte självklart varje dag. För mig är det som med kondition. Jag måste konstant hålla tankar och min inre röst på rätt spår eftersom jag har rätt lätt för att spåra ur. 

 

Med spåra ur menar jag att låta rädsla och oro ta över. När jag målar f-n på väggen och tror att allt ska rasa samman. Bokstavligen. 

 

Men jag har också lärt mig att det faktiskt går att byta perspektiv och att leva ett fantastiskt liv oavsett vad som hänt tidigare eller om ens tankevärld varit mörk som en augustinatt. Och det är kanske den största anledningen till att jag numera har en blogg och undervisar i yoga. Jag vet att varenda cell i mig kan vibrera på ett nytt, ljust och kraftfullt sätt. Det vill jag dela med mig av. Att det finns så mycket som kan transformeras. 

 

Under en period lyssnade jag varje morgon och kväll på övningar från Caroline Myss. Då gick jag igenom hela kroppen och min attityd. Hon har läst in detta på CD:n "Spiritual Power" (finns numera att köpa via iTunes). De kallas kort och gott "Meditation for morning" och "Meditation for evening". Hon går igenom kroppen utifrån chakrasystemet, så det kan vara bra att ha lite koll på det först.

 

Här kan du själv läsa vad hon säger. Men det är så mycket skönare att bara lyssna. Jag har min telefon och iPod fullproppad med liknande saker och med ett par hörlurar kan man när som helst tanka på lite nytt när man känner att man kört fast.

 

Meditation for morning

 

Meditation for evening

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar