Yogipaltunn

Eftertankar

Häromdagen skrev jag om att vara eftertom. När en händelse varit så uppslukande att tiden efter känns på något sätt urvattnad. Men inte behöver det vara så. 

 

Som jag också har skrivit om tidigare har vi ljudböcker i bilen. Så när jag handlar lyssnar jag en kort stund på några kloka tankar. Ofta är det precis vad som behövs. En liten daglig påfyllning. Det är bra att höra saker flera gånger. Och med lite mellanrum. Det jag tog till mig av idag var att det är ingen idé att sträva upp mot floden. Utan bara att släppa årorna och åka med det vi kan kalla livet. 

 

Ingen ny idé att "go with the flow", men att känna det i varje stund är en enorm utmaning. I alla fall för en sådan som jag, som har ett mind som gärna vill planera, fixa till och allmänt styra upp. Men ack så skönt det är att ibland bara åka med.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar