Yogipaltunn

För dig under 11 år - mini-yoga!

Nytt för Yogi Pal är att det nu blir mini-yoga. Att som barn få upptäcka sig själv och världen genom yoga kan vara oerhört värdefullt. Genom lek, lek och åter lek vässas koncentrationen, balansen, smidigheten, styrkan, fokus, disciplinen, förmågan att samarbeta och slappna av. Vi utgår mycket från djurens värld och berättar sagor/historier där djuren får vara huvudpersoner. Vi sjunger och busar. Testar att vara alldeles stilla några sekunder och smakar på stillheten. Grupperna är små så att alla barnen får bli sedda. Det blir också möjlighet att yoga tillsammans med sitt barn. Ett fint sätt att vara tillsammans på. 


Ett par barnkurser för 3-4 och 9-11 år kommer inom kort.


Mini-yoga (ingen drop-in)

Tisdag kl 17.30-18.30, start 7 februari, 10 gånger

Förälder/barnyoga ålder 7-9

Maxi och mini yogar tillsammans. Vi upptäcker yogans värld genom historier, lek, bus och pyssel. Vi testar olika yogaövningar och lär oss om hur man samarbetar och är med sig själv. Vilar och rör oss livligt. Kontraster för att känna skillnader. Det är mycket musik och rörelseglädje. Grupperna är små.

Pris: 1300 kr (130 kr per gång, inkluderar både barn och förälder)

 

Söndag kl 16.00-17.00, start 12 februari, 10 gånger

Förälder/barnyoga ålder 5-6

Maxi och mini yogar tillsammans. Vi upptäcker yogans värld genom historier, lek, bus och pyssel. Vi testar olika yogaövningar och lär oss om hur man samarbetar och är med sig själv. Vilar och rör oss livligt. Kontraster för att känna skillnader. Det är mycket musik och rörelseglädje. Grupperna är små.

Pris: 1300 kr (130 kr per gång, inkluderar både barn och förälder)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar