Yogipaltunn

Gilla, ogilla eller mittemellan?

De här dagarna har det varit lite av ett Eckhart Tolle-tema på bloggen. Som ny i Facebook-världen har jag blivit familjär med det här med att gilla. Vilket jag tycker roligt. Att uppskatta och lyfta fram. 

 

Men med det sagt kan det vara skönt att läsa Tolles ord:

 

"Måste vi alltid ta ställning?


Behöver du verkligen sätta en mental etikett på vartenda sinnesintryck, varenda upplevelse? Måste du nödvändigt reagera med ett gillande eller ogillande inför livet på ett sätt som försätter dig i mer eller mindre kontinuerlig konflikt med situationer och människor?

 

Eller är det bara en djupt rotad mental vana som du kan lägga bort - inte genom att göra någonting utan genom att tillåta det här ögonblicket att vara som det är?"

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar