Yogipaltunn

Smärtkroppen del 1

Hade tänkt att skriva om smärtkroppen idag. Som Eckhart Tolle beskriver den. Men det får bli imorgon. Det är så stort ämne. Varför vill jag skriva om det? För genom att ha koll på min smärtkropp har mitt liv blivit lättare.  

 

Kort bara. Smärtkroppen är som en egen energiform där minnen och upplevelser från det förflutna samlas. Som alla energiformer behöver den energi för att fortleva. Så dess viktigaste funktion för sin egen överlevnad är att bli matad med negativa och hemska händelser, tankar eller känslor. När vi matar den, växer den. Och vi kan bli helt överväldigade av den. Den omsluter oss totalt och vi ser inget ljus eller hoppfullt överhuvudtaget. 


Väldigt intressant teori tycker jag.

 

Men mer om detta i morgon och hur man kan hålla den i schack och inte matar den! 


Här kan du lyssna på Oprah och Eckhart Tolle i samtal om nuet.


http://www.oprah.com/oprahradio/Q-and-A-with-Eckhart-Tolle

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar