Yogipaltunn

En dag på stan

Idag var det dags för en dag i staden. Till affären ovan. Vad har jag då införskaffat där till lokalen?

Jo, det på bilden nedan.

Svaret är högtalare. Fina, vita. And they better be good-dyra. 

Ljud är viktigt. Jag hör till exempel lite dåligt. Det började redan i 20-årsåldern. Märkte att jag fick svårt att höra vad som sades när det var för mycket bakgrundsljud. Det är faktiskt rätt jobbigt. Även om jag har vänner som har gott tålamod när jag frågar: - Vad sa hon/han? 

 

Min farmor hör knappt någonting, och jag fasar för att jag kommer att bli likadan. Än så länge har jag inte hitta ett yogapass som förbättrar hörseln. Men den dagen, kommer jag göra passet slaviskt. 

 

Eller så försöker min försämrade hörsel få mig att bättre hör min inre röst. Men det tänker jag mest som tröst.

 

Så, tillbaka till högtalarna. De ska kunna användas i olika rum, med olika volym. Det blir två i stora salen, en i hallen och en i omklädningsrummet. De styrs med en iPhone eller dator. Nu ska jag bara få ihop allt och förstå hur jag ska reglera ljudet.

 

Stadsvandringen fortsatte sedan till en liten affär med gamla möbler. Jag har spanat in en soffa där till sitthörnan, se nedan. Har dock inte bestämt mig än. Obs! Svanen på bilden är inte aktuell att flytta in lokalen.

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar