Yogipaltunn

2011 blir 2012

Slutar som det börjar. Börja som det slutar. Går allt runt eller linjärt? Ibland känns det som att livet går framåt och ibland i cirklar. Vissa år händer allt på samma gång, medan andra masar sig fram tillsynes utan riktning. 

 

Vad 2102 har i sin linda återstår att se. 

 

Egentligen är jag inte så förtjust i nyårsafton. Moln med vemod tornar upp sig över hjässan. Det blir gärna lite för mycket av allt. Ingen balans. Yang-energin tar över. Inte minst alla fyrverkerier med eldelementet och en uppåtgående rörelse. Desto viktigare att få in lite Yin idag. Började dagen med att yoga med kvällens gäster. Ett underbart sätt att starta nyårsafton på. Med fler Yin-inslag blir det en fin avslutning på året. Några andetag i barnets position, sluta ögonen en minut då och då eller bara stilla hålla min hand på en kär person. 

 

Önskar alla yogis och yoginis ett innerligt, glatt och medvetet år. Med närvaro, omtanke och värme. Skratt, tårar och stillhet. 

 

Sat nam!

 

 

 

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar