Yogipaltunn

Givande givare

Bilden till höger är överdrivet rundad i kanterna. För det är så bokens innehåll kan uppfattas. Den mjukar upp och rundar av vassa hörn. Boken har jag både som läsbok och som ljudbok. På engelska heter den "Invicible Acts of Power".  Den svenska översättningen "Kraftens osynliga väg" är inte lika talande tycker jag.

 

Den handlar om hur människor gjort goda handlingar utan ge se till känna eller behövt bekräftelse för egen del. En extra påminnelse om att givandet inte behöver ta slut för att julen är till ända. Som författaren Caroline Myss skriver:

 

"Varje dag kallas vi att utföra större eller mindre handlingar som karakteriserar mod och nåd. Och effekterna av alla små handlingar mångdubblas tusenfalt. Buddha sa: 'Lycka är ackumulerandet av det goda:' "

 

Själv föredrar att jag lyssna på ljudboken som Caroline Myss har läst in. Den finns både på iTunes att ladda ner eller att köpa som CD via www.myss.com

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar