Yogipaltunn

Hjärtat klappar av klappar

Juldag. Är inte redo för en summering av julen än, men gårdagen var varm, god och fin. Julklappar kan kännas för mycket, att det blir hysterisk och massa onödigt. Men jag gillar att ge bort och att få. Med lite fantasi hävdar jag att det kan vara en alldeles utmärkt stund att visa varandra uppskattning och omsorg under julklappsutdelningen. 

 

Några av mina klappar kommer du att kunna se i lokalen. 

 

Som det här fantastiska strutsägget. Det roliga var att när jag öppnade paketet så sa min morbror ornitologen: - Vilket vackert strutsägg! Vi andra tittade på varandra, för ingen av oss hade på en naonosekund gissat att det var ett strutsägg.

Av moster och morbror fick jag denna fantastisk tavla som kommer att hänga i lokalen. Målad av Arvid Jacobsson, mosters morfar.

 

Med till lokalen flyttar även geten Maja-Lisa, som kom med bror och svägerska. Hon gör mig glad!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar