Yogipaltunn

"See the light"

Dagens "En om dagen" (se uppe i högra hörnet på startsidan) är från Yoga Sutra av Patanjali. Fantastisk vägledning från det förflutna som fortfarande känns högst aktuell. Citatet hittade jag i det senaste numret av "Yoga Journal". Jag har flera gånger rekommenderat deras hemsida, men om du har mölighet, införskaffa även pappersnumret. Kanske en julklapp till dig själv? Den har alltid spännande artiklar, tips och bra instruktioner om olika asanas. 

 

Den specifika artikeln som citatet kommer ifrån är ur kategorin "living yoga". Att leva yoga även utanför mattan. Artikeln heter "See the light" och handlar om hur vi kan kicka igång våra inre ljus under den mörkaste av årstider. Du kan även läsa mer om det på deras hemsida under:

 

www.yogajournal.com/livemag

 

Där finns även en meditation.
Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar