Yogipaltunn

Utmärkt guide

Här kan du lära dig mer om asanas, dvs de fysiska rörelserna. 

 

http://www.spiritvoyage.com/Yoga-Postures.aspx

 

Idag finns det en uppsjö av yogatyper. Jag kan omöjligt hålla reda på alla. Det känns nästan som att alla ska skapa sin egen. Men det kommer ingen Marie-yoga, var så säker. Själv började jag min yogaresa med Ashtanga. Som jag fortfarande är mycket förtjust i. Som ens första kärlek. Den finns alltid där, men sen kanske man vill gå vidare. Så här skriver de på Spirit Voyage om dagens yogautbud:

 

"So what are the types of yoga anyway? Within Hindu philosophy, there are different kinds of yoga, kind of like there are different branches of the US government. Usually you specialize in one, and become say, a Supreme Court justice. But it isn't unheard of to have a Senator over in the legislative branch become the President, thus jumping over into the Executive branch. Traditionally, most yogis picked one type of yoga and specialized, but there were those who criss-crossed within the types. Nowadays however, in our sped up world, modern yogis do as many as they would like! You can certainly meditate when you wake up, go to your yoga class, work at an animal rescue center, and sing devotional kirtan at an evening concert! Yoga is a lifestyle; pick what works for you! Keeping in mind that yoga means union with the divine."

 

Läs mer om varje form genom att klicka  på Yoga Styles i vänsterspalten.

 

http://www.spiritvoyage.com/yoga.aspx

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar