Yogipaltunn

Personligt rekord i mattinköp

Mattor är oftast inget man köper dagligdags. Därför är det extra roligt - och svårt - när man ska välja storlek (rektangulär, rund), färg (ljus, mörk, knallig, mild), material (mjuk, tåligt, lurvig) och inte minst hur lättstädad den behöver vara.

 

När vi skulle välja matta till vårt vardagsrum var det en lååååång process med åtskilliga mattprover. De såg nämligen så olika ut i dag- eftermiddags och kvällsljus. Vi klippte till och med ut pappersprototyper för att se hur stor mattan skulle vara. Aningen överambitiöst kanske, man de säger ju att det är vägen och inte målet som är grejen. 

 

Idag gick jag mer på känsla och köpte i ett svep alla mattor till lokalen. Matthandlaren var imponerad av min beslutsamhet, så jag berättade inget om tidigare långbänk...han berättade om ett par som kommit in under tre års tid, men fortfarande inte hittat den perfekta mattan. Så det är klart, jämförelsevis var jag nog snabb som en vessla i hans ögon.

 

Känner mig väldigt nöjd med mattorna som bär namnen Verdi (blommig), Orkan (rund), Tova (trasmatta),  Spectra (randig) och Beach (badrum)

 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-