Yogipaltunn

Art Pals och Yogi Pal

Min förhoppning är att jag i den nya lokalen ska kunna samla konstverk gjorda av mina vänner. Ingen röd tråd, utom att jag känner konstären ifråga och jag tycker att det är viktigt att lyfta fram kreativitet. Och vännerna gör det så fantastiskt bra. Hatten av!

 

Det faller sig nämligen som så att jag är en total katastrof när det kommer till att bildkonst. I skolan var det mitt särklass sämsta ämne. Att jag inte fick underkänt berodde mest på att jag pluggade in konsthistorien för att kompensera  min brist på egen konstnärlighet.

 

Därför uppskattar jag konst enormt mycket. De som kan avbilda, tolka, gestalta och förmedla en känsla genom pensel, krita, sten eller kamera är mina idoler. Punkt.

 

Ovan ser ni min bästis Charlottas fina tavla. Jag är hennes största konstvänsfan, hon inte bara driver loppi.se utan målar också fantastiska tavlor. 

 

Nedan ser ni hur jag avbildar ett hus. Ja, ni förstår mitt tidigare resonemang om oförmåga...Till min egen fördel vill jag dock nämna att jag är rätt bra på att färglägga färdiga figurer. 

Senaste inlägg

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-