Yogipaltunn

Yogaterapeut

Snart är jag på väg till söder för att träffa Maya. Hon är yogaterapeut och utformar ett program som jag sedan gör varje morgon. Det är ett fantastiskt, enkelt sätt att skapa regelbundenhet i träningen på sina egna villkor.

 

Jag hade svårt att börja morgonen med tio solhälsningar. Min kropp vägrade! Då fick jag lära mig att istället göra månhälsningar. En skön, mjukgörande uppvärmning. Med ens var jag mycket mer motiverad att rulla ner från sängen och på mattan.

 

När jag inledde min kundaliniyogautbildning gjorde jag en kriya varje morgon. Det vill säga ett pass. Det gör jag fortfarande. Men jag vill stärka upp det med några asanas som främjar balans och ytterligare smidighet. Ska bli spännande att se vad Maya ger mig idag!

 

Maya hittar du på www.yogam.se.

Senaste inlägg

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-