Yogipaltunn

Att starta ett yogacenter

Andas in, andas ut. Jakten är som sagt slut. Under en längre tid har jag försökt hitta en lokal för kundaliniyoga. Läge, storlek, ventilation, ljudnivå, renoveringsbehov och hyra. En ekvation med svaret Pyrolavägen 3.

 

Efter nyår tar jag över kontraktet och då kommer renovering att dra igång. Det blir ingen lyx. Inget högblankt. Ingen golvvärme. Men förhoppningsvis en skön känsla, ett strålande inifrån och varma hjärtan. 

 

Att få vara tillsammans med andra yogis är bland det bästa jag vet. Med på listan finns också att vara med min familj, leka med hunden, laga mat och skriva berättelser. Men de andra punkterna på listan blir så mycket bättre när jag yogar. När jag andas fullt ut och hittar en distans till alla vardagsbestyr. När världen blir lite större och jag - paradoxalt nog - lite mindre viktig.

 

Att yoga är att leva för mig. Det är bara att börja. Eller fortsätta. 

 

Om du klickar på länken Yoga Journal till höger finns ett klipp där David Swenson som jag tränat för delar med sig av sina funderingar om hur vi kommer över vårt motstånd till träning. På www.yogajournal.com hittar du massor av bra information om yoga.

 

För mig väntar nu drygt en spännande månad innan jag slår upp portarna. Följ med på resan om du vill.

 

Sat nam!

Marie

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar